Schip Ahoi

Onze eigen zeilvloot bestaat uit 4 klassieke zeilschepen:

Zo verzorgd NautischDagje onvergetelijke dagtochten, bedrijfsuitjes, familie feesten of een prachtige omgeving voor een bruiloft.

Naast onze eigen vloot kunnen wij u prachtige Klippers, Tjalken, Pramen, Aken, Sloepen en Skûtsjes van bevriende schippers aanbieden. We kunnen voor u de meest uiteenlopende activiteiten organiseren, van 10 tot 400 personen. Al onze schepen zijn officieel gecertificeerd en voldoen aan de laatste veiligheid eisen.

Driemastklipper Frisius van Adel biedt ruimte aan maar liefst 75 gasten en is tevens een officiële trouwlocatie. Het is het ideale schip voor dagjes uit met familie, vrienden of collegae!

De lemsteraak Brandende Liefde is een stoer, zeer snel zeilschip en biedt ruimte voor 20 personen. De LE 7 heeft een diepe kuip, waar u met alle gasten gezellig kunt zitten. Dichtbij het water en de golven, maar heel comfortabel. Het schip is speciaal ingericht voor dagtochten, maar is ook ideaal voor wedstrijd zeilen.

Een prachtig zeilschip met ruimte voor 28 personen. De Vriendentrouw heeft een ruim dagverblijf en moderne keuken. De salon heeft grote lange tafels om gezellig te zitten, eten en borrelen!

Huur dit skûtsje voor een heerlijke sportieve dag op de Friese Meren. Zeilen met uw bedrijf, familie of vriendengroep. En het fijne is, u bepaald zelf het programma!