Trouwen op een schip

trouwlocatie

Zoeken jullie een originele trouwlocatie voor uw bruiloft? Nautisch Dagje biedt een unieke trouwlocatie aan, aan boord van een prachtig zeilschip! Geef elkaar het JA-woord in een schilderachtige haven bij de ondergaande zon, of vaar uit en trouw midden op de Waddenzee of het IJsselmeer. Na de plechtigheid is er de mogelijkheid voor een heerlijk buffet of diner én natuurlijk een spetterend trouwfeest! Voor een bijzondere huwelijksdag op het water huurt u een van onze klassieke zeilschepen inclusief bemanning. Wat romantisch, elkaar het ja-woord geven onder volle zeilen met al uw vrienden en familie om u heen!

Ons schip is een officiële trouwlocatie

Echt trouwen midden op het IJsselmeer? Dat kan via Nautisch Dagje. Ons schip Klipper Frisius van Adel (tot 75 personen) is namelijk een officiële trouwlocatie. U trouwt dus niet op een ‘trouwadres’ maar op de geografische coördinaten 54° 52″ 12′. Dat is echt uniek! Een huwelijks ceremonie varend of stilliggend; die keuze is verder aan u.

trouwlocatie

Toasten en bruidstaart

Na de huwelijksceremonie op het water kunt u uw receptie houden in een van de sfeervolle haven. Tijd om te toasten met een mooi glas champagne en voor het kersverse echtpaar de bruidstaart aan te snijden.

Huwelijksdiner op het water

Voor een onvergetelijk huwelijksdiner ‘aan boord’ zijn allerlei cateringmogelijkheden bespreekbaar. Van een luxe diner met chefkok aan boord, een walking dinner of een van onze heerlijk buffetten of barbecues.Trouwen op een klipper Midden op het water of in een van de havens geniet u met uw gasten van een prachtig diner.

Trouwfeest op een schip

Na het diner vaart het schip uit voor een spetterend feest midden op het water. Met een lekker hapje en drankje en het gezellige entertainment vermaakt iedereen zich prima. En onder een mooie sterrenhemel kan er uiteraard lekker gedanst worden!

Meer informatie over onze trouwlocatie ‘aan boord’

Geen bruiloft is hetzelfde, want elk bruidspaar is anders. Wij nodigen u graag uit aan boord van een van onze schepen voor het bespreken van al uw wensen en de mogelijkheden.