Bemanning

Het team van Nautisch Dagje zijn o.a:

Schipper Jappie

Jappie Bandstra is al 35 jaar actief als schipper. Hij kent de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren dan ook op zijn duimpje. Schipper Jappie neemt graag de tijd om zijn gasten uitgebreid te vertellen over het zeilen en de ins en outs van de klassieke zeilschepen. Meehelpen aan boord mag, maar hoeft niet. Door zijn jaren ervaring met dagtochten en zeilreizen weet hij er altijd weer een onvergetelijk uitje van te maken.

Gastvrouw en zeiler Lenie

Lenie Ernst organiseert al jaren zeilevenementen op en om en op het water. Samen met Jappie en Jilles runt ze Nautisch Dagje en Zeilcharter Stavoren. Daarnaast werkt ze ook nog (part time) in het onderwijs. Ze is al 35 jaar samen met haar schipper Jappie. Verder is zij in het bezit van groot vaarbewijs, helpt ze mee op de schepen en kan u prima informeren over wat er allemaal mogelijk is.

Grote kans dat u Lenie aan de telefoon krijgt als u een leuke dag gaat organiseren. Door haar ruime ervaring kan ze een prachtige dagtocht, evenement of zeilreis voor u samenstellen.

blank

Schipper Jilles

Jilles Bandstra runt samen met Lenie Ernst en Jappie Bandstra Nautisch Dagje. Als hij niet aan het varen is ‘op de grote vaart’ helpt hij mee op de schepen. Tijdens de zomermaanden is Jilles Bandstra schipper op het wedstrijdskûtsje van Stavoren (Lonneke).