Nautischdagje.nl

Het leukste dagje uit, op en om het water!

Nautischdagje.nl

Het leukste dagje uit op en om het water!

Beleef de leukste activiteiten op het water!

Beleef de leukste activiteiten op het water!

NautischDagje.nl verzorgd zeilreizen en evenementen op en rond het water. Van bedrijfsuitjes, familiedag tot een geheel verzorgde bruiloft op het water. Voor ieder type zeiluitje voor bedrijf of groep is er een passend zeilarrangement.

Al ruim 30 jaar zeilen wij met groepen vrienden, families, relaties, collega’s en vrijgezellen. Stap aan boord op onze schepen, voor een onvergetelijke dag op het IJsselmeer, Waddenzee of de prachtige Friese meren!

  • Ruim 30 jaar zeilervaring

  • Zeilen & events organiseren is onze passie

  • Voor elk budget een leuk zeiluitje

  • Diverse type zeilschepen

  • Zeiluitstapje en reizen ‘op maat’

  • Professionele catering

  • Evenementen van 10 tot 400 personen

ONZE VLOOT

NautischDagje.nl is het juiste adres voor een onvergetelijke dagtocht, bedrijfsuitje, familie feest of een prachtige ambiance om te trouwen, of iets te vieren. Naast onze eigen vloot kunnen wij u prachtige Zeilklippers, Tjalken, Pramen, Aken, Sloepen en Skûtsjes aanbieden.

Zeilen op de Waddenzee of een fantastische dagtocht zeilen op het IJsselmeer of heerlijk zeilen op de Friese meren.
Na afloop heerlijk eten en drinken op meest uiteenlopende locaties. Genieten op het water voor een prachtige zeilervaring!

Al onze schepen zijn gecertificeerd en voldoen aan de veiligheid eisen. We kunnen voor u de meest uiteenlopende activiteiten organiseren, van 10 tot 400 personen.

De prachtige driemastklipper Frisius van Adel biedt ruimte tot maar liefst 75 gasten. Tevens is deze klipper een officiële trouwlocatie. Het is het ideale schip een dagjes uit met een grote groep familie, vrienden of collages!

De Lemsteraak ‘Brandende Liefde’ is een stoer en zeer snel klassiek zeilschip. Het biedt ruimte tot 20 personen. De LE 7 heeft een ruime diepe kuip, waar u gezellig met al uw gasten comfortabel kunt zitten. Het zeilschip is speciaal ingericht voor dagtochten, maar door haar snelle lijn ook inzetbaar bij zeilwedstrijd.

Een prachtige zeilklipper met ruimte tot 28 personen. Klipper De Vriendentrouw heeft een comfortabel dagverblijf en modern ingerichte keuken. De salon heeft grote lange tafels om gezellig te zitten, borrelen of eten!

Zoekt u een leuke activiteit voor een kleine groep (tot 12 personen), dan is dit zeilschip ideaal! Huur dit skûtsje voor een sportieve dag op de Friese Meren. Een heerlijke dag of middag zeilen met uw vriendengroep, bedrijf of familie. U bepaald zelf de route en het programma!

Arrangementen

blank

Nautischdagje.nl biedt verschillende groepsarrangementen aan. Van varen tot Fierljeppen, met lunch en/of barbecue. Er is heel veel mogelijk!

.
.

Dagtochten

blank

Wilt u eens ervaren hoe het is om bijvoorbeeld op een echt wedstrijsdskûtsje te zeilen? Dat kan! Ons eigen wedstrijdskûtsje is inzetbaar bij dagtocht en de perfecte omgeving voor teambuiling en samenwerken.

.

Bedrijfsuitjes

blank

Zoekt u een leuk bedrijfsuitje of wilt u een dag organiseren voor uw zakenrelaties? Onze schepen zijn uitermate geschikt voor een heerlijke dag op het water. Een zeiluitje is geschikt voor alle leeftijden en typen mensen en daarom perfect bij een ‘gemixt’ gezelschap.

NautischDagje.nl specialist  in het organiseren van: bedrijfsuitje zeilen, teambuilding zeilen, vrijgezellendag zeilen, familiedag zeilen, dagtocht zeilen van 10 tot 400 personen!