Zeilen op de waddenZeilen op de wadden: Voor een echt verrassende activiteit huurt u een zeilklipper. Aan boord beleeft u samen met uw collega’s, vrienden of familie een unieke vaartocht op de Waddenzee. Geniet van één of meerdere dagen er tussenuit. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning houdt u samen het schip onder zeil.

Zeilen op de wadden
Jubileum vieren op het water? Bedrijfsfeest? Bruiloft? Ouders zoveel jaar getrouwd? Pa of ma wordt 50 of 60 jaar? Een dag of weekend zeilen staat garant voor veel plezier, misschien ziet u zelfs wel een groepje zeehonden! Onderweg helpt u actief mee aan boord of ontspant u aan dek.

Zeilen combineren met een activiteit
Maak een zeiltocht langs de mooiste plekken rondom het IJsselmeer of de Waddenzee. Of combineer uw zeiltocht met leuke activiteiten aan wal. Bijvoorbeeld een bezoek aan het Zuiderzeemuseum, de Bataviawerf, Woudagemaal of aan kasteel Radboud in Medemblik.

Zeilen op de wadden op het IJsselmeer of de Waddenzee

Stap met alle collega’s aan boord van één of meerdere schepen en vaar via het mooie IJsselmeer richting de Waddeneilanden. Zelfs een bezoek aan Amsterdam behoort tot de mogelijkheden!

Op- en afstappen havens
Harlingen, Stavoren, Enkhuizen, Amsterdam, Lelystad, Monnickendam, Hoorn,… Waar stapt u aan boord? Met zat afvaar havens verspreid door heel het land, is er ongetwijfeld wel een haven in de buurt van uw bedrijf. Dat maakt het extra makkelijk om samen met de collega’s direct na werk aan boord te stappen!

Catering en ontspanning
Het eten en drinken voorbereiden; dát is een leuke teambuilding activiteit! Kook samen met uw collega’s een lekkere maaltijd in de scheepskombuis en dek de tafel. Liever toch een externe partij de catering laten verzorgen? Onze professionele cateraars nemen deze taak graag op zich.

Onze Zeilschepen

U kunt uw dagtocht (Zeilen op de wadden) helemaal zelf samenstellen.

  • Waar wilt u inschepen?
  • Welke activiteiten wilt u?
  • Hoe lang wilt u varen?
  • Wat wilt u eten of drinken?
  • en een eventueel een aanvullend programma.

Maar wij kunnen natuurlijk ook een prachtige zeiltocht voor u samenstellen.

.

 

Zeilen op de wadden Bedrijfsuitje zeilen Personeelsuitje varen

 

 

 

 

 

 

NautischDagje.nl – Zeilen op de wadden – Het leukste dagje uit op en om het water