Weekend zeilen met schipperWeekend zeilen met schipper: Voor een echt verrassend uitje huurt u een zeilschip. Aan boord beleeft u samen met uw vrienden of collega’s een unieke vaartocht over de Nederlandse binnenwateren. Geniet van één of meerdere dagen er tussenuit. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning houdt u samen het schip onder zeil.

Voor het maken van een zeiltocht hebt u geen enkele zeilervaring nodig. Wij maken u wegwijs en zorgen voor de nodige begeleiding. Steek lekker de handen uit de mouwen, of leun lekker achterover met een drankje. Het mag allemaal.

Zeilen op het IJsselmeer of de Friese meren

Zeilen over de voormalige Zuiderzee nu IJsselmeer of Markermeer.U zou voor Lemmer, Stavoren, Monnickendam, Volendam, Muiderzand of Lelystad kunnen kiezen. Monnickendam en Volendam zijn gezellige vissersdorpjes direct aan de Gouwzee. Op niet meer dan een half uurtje rijden vanaf Amsterdam en met gratis parkeergelegenheid dicht bij het schip. Tijdens de zeiltocht kunt u even voet aan wal zetten bij het voormalige schiereiland Marken.

De vaartocht is gemakkelijk uit te breiden met leuke teambuilding activiteiten. Een dag zeilen met je collega’s of zakenrelaties is ook prima te combineren met een activiteit aan de wal. Zeil bijvoorbeeld naar Enkhuizen en breng een bezoek aan het Zuiderzeemuseum onder leiding van een gids. Of kies voor een sportief, educatief of ander cultureel bedrijfsuitje.

Weekend zeilen met schipper

U kunt uw dagtocht (Weekend zeilen met schipper) helemaal zelf samenstellen.

  • Waar wilt u inschepen?
  • Welke activiteiten wilt u?
  • Hoe lang wilt u varen?
  • Wat wilt u eten of drinken?

Maar wij kunnen natuurlijk ook een prachtige zeiltocht voor u samenstellen.

.

 

Weekend zeilen met schipper Weekend zeilen met schipper Zeilen op een Klipper Weekend zeilen met schipper

 

 

 

 

 

 

NautischDagje.nl – Weekend zeilen met schipper – Het leukste dagje uit op en om het water

Volg ons ook via Facebook