Vergaderen op een schipVergaderen op een schip: Vergaderen en zeilen is een verfrissende combinatie. Het is goed mogelijk, om op ons schip te vergaderen. Dit zou zelfs (met weinig wind) varend kunnen. Maar in de haven kan het altijd. Na de vergadering kunt u uitwaaien tijdens een zeiltocht over het IJsselmeer. De Frisius van Adel of de Brandende Liefde hebben een zeer goede groepsfaciliteiten en diverse zitgelegenheden. Een beamer en projectiescherm staan tot uw beschikking. Daarnaast zal u worden voorzien van onbeperkt koffie, thee en water.

U kunt zelf kiezen welke haven voor u en uw gasten het gunstigst is.

Zeilen over de voormalige Zuiderzee nu IJsselmeer of Markermeer. U zou voor Stavoren, Lemmer, Medenblik, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam,Volendam, Muiderzand of Lelystad kunnen kiezen. Monnickendam en Volendam zijn gezellige vissersdorpjes direct aan de Gouwzee. Op niet meer dan een half uurtje rijden vanaf Amsterdam en met gratis parkeergelegenheid dicht bij het schip. Tijdens de zeiltocht kunt u even voet aan wal zetten bij het voormalige schiereiland Marken. Vergaderen aan boord en zeilen is een unieke combinatie.

In de middag kan er dan nog een zeiltocht worden gevaren. Zeilen is een perfecte activiteit voor teambuilding. Aan boord van een zeilschip kom je vooruit door goede samenwerking en communicatie. Zeil vaardigheden lenen zich uitstekend om een team op te bouwen. Iedereen leert elkaar op een andere manier kennen. U hebt geen zeilervaring nodig om met uw collega’s het water op te gaan. Onze bemanning geeft uitgebreid instructies over knopen, zeilen, touwen en meer. U kunt uw teambuildingsuitje geheel naar eigen wens invullen. Bijvoorbeeld een professionele communicatietrainer inhuren die meevaart tijdens de zeiltocht. Wij helpen u graag om van uw teambuilding een succes te maken.

Vergaderen op een schip

Stap met alle collega’s aan boord van één of meerdere schepen en vaar richting het mooie IJsselmeer, de Waddeneilanden of de gezellige havenstadjes rondom de Friese Meren. Zelfs een bezoek aan Amsterdam behoort tot de mogelijkheden!

Op- en afstappen havens
Amsterdam, Lelystad, Monnickendam, Hoorn, Harlingen, Stavoren, Enkhuizen… Waar stapt u aan boord? Met zat afvaarthavens verspreid door heel het land, is er ongetwijfeld wel een haven in de buurt van uw bedrijf. Dat maakt het extra makkelijk om samen met de collega’s direct na werk aan boord te stappen!

Catering en ontspanning
Het eten en drinken voorbereiden; dát is een leuke teambuilding activiteit! Kook samen met uw collega’s een lekkere maaltijd in de scheepskombuis en dek de tafel. Liever toch een externe partij de catering laten verzorgen? Onze professionele cateraars nemen deze taak graag op zich.

Vergaderen op een schip

U kunt dit arrangement (Vergaderen op een schip) helemaal zelf samenstellen.

  • Waar wilt u inschepen?
  • Welke activiteiten wilt u?
  • Hoe lang wilt u varen?
  • Wat wilt u eten of drinken?
  • en een eventueel een aanvullend programma.

Maar wij kunnen natuurlijk ook een arrangement voor u samenstellen.

 

Vergaderen op een schip

.

 

Vergaderen op een schip Zeilen op het IJsselmeer Klipper Frisius van AdelVergaderen op een schip

 

 

 

.

.

NautischDagje.nl – Vergaderen op een schip – Het leukste dagje uit op en om het water

Volg ons ook via Facebook