Varen op de waddenVaren op de wadden: Voor een echt verrassend boottocht huurt u een zeilschip. Aan boord beleeft u samen met uw collega’s een unieke vaartocht op de Waddenzee. Geniet van één of meerdere dagen er tussenuit. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning houdt u samen het schip onder zeil.

Zeilen is een perfecte activiteit voor teambuilding. Aan boord van een zeilschip kom je vooruit door goede samenwerking en communicatie. Zeil vaardigheden lenen zich uitstekend om een team op te bouwen. Iedereen leert elkaar op een andere manier kennen. U hebt geen zeilervaring nodig om met uw collega’s het water op te gaan. Onze bemanning geeft uitgebreid instructies over knopen, zeilen, touwen en meer. U kunt uw teambuildingsuitje geheel naar eigen wens invullen. Bijvoorbeeld een professionele communicatietrainer inhuren die meevaart tijdens de zeiltocht. Wij helpen u graag om van uw teambuilding een succes te maken.

Varen op de wadden op het IJsselmeer of de Waddenzee

Stap met alle collega’s aan boord van één of meerdere schepen en vaar via het mooie IJsselmeer richting de Waddeneilanden. Zelfs een bezoek aan Amsterdam behoort tot de mogelijkheden!

Op- en afstappen havens
Amsterdam, Lelystad, Monnickendam, Hoorn, Harlingen, Stavoren, Enkhuizen… Waar stapt u aan boord? Met zat afvaar havens verspreid door heel het land, is er ongetwijfeld wel een haven in de buurt van uw bedrijf. Dat maakt het extra makkelijk om samen met de collega’s direct na werk aan boord te stappen!

Catering en ontspanning
Het eten en drinken voorbereiden; dát is een leuke teambuilding activiteit! Kook samen met uw collega’s een lekkere maaltijd in de scheepskombuis en dek de tafel. Liever toch een externe partij de catering laten verzorgen? Onze professionele cateraars nemen deze taak graag op zich.

Onze Zeilschepen

U kunt uw dagtocht (Varen op de wadden) helemaal zelf samenstellen.

  • Waar wilt u inschepen?
  • Welke activiteiten wilt u?
  • Hoe lang wilt u varen?
  • Wat wilt u eten of drinken?
  • en een eventueel een aanvullend programma.

Maar wij kunnen natuurlijk ook een prachtige zeiltocht voor u samenstellen.

.

 

Varen op de wadden Bedrijfsuitje zeilen Personeelsuitje varen

 

 

 

 

 

 

NautischDagje.nl – Varen op de wadden – Het leukste dagje uit op en om het water