Trouwen op VlielandTrouwen op Vlieland: Zoeken jullie een originele trouwlocatie voor uw bruiloft? Nautisch Dagje biedt een unieke trouwlocatie aan, aan boord van een prachtig zeilschip: Klipper Frisius van Adel (tot 75 personen)! Geef elkaar het JA-woord in het schilderachtige haventje van Vlieland of op het strand bij de ondergaande zon. Na de plechtigheid is er de mogelijkheid voor een heerlijk diner én natuurlijk een spetterend trouwfeest! Voor een bijzondere trouwdag op het water huurt u een van onze klassieke zeilschepen inclusief bemanning. Wat romantisch, elkaar het ja-woord geven onder volle zeilen met al uw vrienden en familie om u heen!

Trouwen op Vlieland

Echt trouwen midden op het IJsselmeer? Ook dat kan via Nautisch Dagje! Ons schip Klipper Frisius van Adel (tot 75 personen) is namelijk een officiële (varende) trouwlocatie. U trouwt dus niet op een ‘trouwadres’ maar op de geografische coördinaten 54° 52″ 12′. Dat maakt uw bruiloft wel heel uniek! Een huwelijksceremonie varend of stilliggend; die keuze is verder aan u.

Huwelijksceremonie en diner

Na de huwelijksceremonie op het water kunt u uw receptie houden in een van de sfeervolle haven. Tijd om te toasten met een mooi glas champagne en voor het kersverse echtpaar de bruidstaart aan te snijden.

Voor een onvergetelijk huwelijksdiner ‘aan boord’ zijn allerlei cateringmogelijkheden bespreekbaar. Van een luxe diner met chefkok aan boord, een walking diner of een van onze heerlijk buffetten of barbecues.Trouwen op een klipper Midden op het water of in een van de havens geniet u met uw gasten van een prachtig diner.
Trouwfeest op een schip

Na het diner vaart het schip uit voor een spetterend feest midden op het water. Met een lekker hapje en drankje en het gezellige entertainment vermaakt iedereen zich prima. En onder een mooie sterrenhemel kan er uiteraard lekker gedanst worden!

Geen zorgen op jullie grote dag

Trouwen is al spannend genoeg. Trouwen op Vlieland is misschien nog wel spannender. Het team van Nautisch Dagje neemt jullie daarom graag al jullie zorgen uit handen. Daarvoor kunnen wij gelukkig terugvallen op onze 30 jaar ervaring. Samen met jullie stellen we op basis van jullie eisen en wensen, een op maat gemaakt programma samen dat past binnen jullie budget.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te Trouwen op Vlieland? Geen bruiloft is hetzelfde, want elk bruidspaar is anders. Wij nodigen u graag uit aan boord van een van onze schepen voor het bespreken van al uw wensen en de mogelijkheden.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Klipper Frisius van Adel Zeilen op het IJsselmeer Trouwen op Vlieland Trouwen op Vlieland

 

 

 

 

 

 

NautischDagje.nl – Varende Trouwlocatie – Trouwen op Vlieland – De mooiste trouwdag uit uw leven

Volg ons ook via Facebook