Dagtocht IJsselmeerDagtocht IJsselmeer? Via NautischDagje.nl kunt u heerlijk verblijven aan boord van onze zeilschepen, genieten van de prachtige vergezichten en de mooie plekken rond het water. Op NautischDagje.nl vindt u een compleet overzicht van zeilschepen die bij ons te huur zijn met schipper voor dagtochten en meerdaagse tochten op het IJsselmeer, Markermeer, Friesland en de Waddenzee.

Dagtocht IJsselmeer: Bedrijfsuitje

Het is altijd ingewikkeld om een bedrijfsuitje te organiseren voor een groep. Waar de ene collega meer actie wil, heeft de ander meer een voorkeur voor een gezellig uitje zonder al te veel inspanningen. Een stadswandeling is minder voor de jongere deelnemers, maar karten is vaak weer niks voor ouderen. Wat nu? Zeilen aan boord van een traditioneel zeilschip is de oplossing!

Zeilen op een klassiek zeilschip is een prachtige mogelijkheid om op een hele andere manier samen te zijn dan op het werk. Collega’s die van actie houden kunnen helpen met het hijsen van de zeilen en het sturen van schip. Voor minder actieve personen is het prima vertoeven aan dek onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een bedrijfsuitje is geschikt voor iedereen! Veel bedrijven gingen je al bij ons voor. Succes en plezier verzekerd! Jouw bedrijfsuitje of teamuitje aan boord op een van onze schepen staat garant voor een heerlijk dagje op het water. Actie en ontspanning buiten aan dek, of in de comfortabele dagverblijven van onze schepen

Dagtocht IJsselmeer: Zeilen met de familie of vrienden

Waar viert u meestal een familie,- of vriendenweekend? Misschien gaat u jaarlijks naar een restaurant of misschien wel naar het vakantiepark? Kies eens voor een totaal andere ervaring en kom zeilen met de hele familie of vrienden groep. Het is een prachtige ervaring, waarbij jullie 1 dag of een aantal dagen lang kunnen jullie genieten van een compleet verzorgde zeilreis.

Natuurlijk worden er ook bezoekjes aan gezellige dorpjes rond het IJsselmeer gedaan, of als er meer tijd is een van de Waddeneilanden. Zeilen met familie of vrienden is een hele gezellige ervaring!
Wie nog twijfelt… vraagt ons persoonlijk naar alle mogelijkheden en tips voor het organiseren van een onvergetelijke zeildag of zeilreis.

Onze schepen:

 

 

Zeilen op het IJsselmeer Dagtocht IJsselmeer Zeilen op het IJsselmeer Dagtocht IJsselmeer

 

 

 

 

 

 

NautischDagje.nl – Dagtocht IJsselmeer – Het leukste dagje uit op en om het water

Volg ons ook via Facebook